duminică, 31 iulie 2016

Sephora haul si alte cumparaturi

   Luna iulie am fost cam absenta din lumea blogului, nici nu am scris nici nu am prea citit, se pare ca ultimul semestru de sarcina m-a facut mai lenesa decat data trecuta... plus caldurile astea.... a fost o combinatie nepotrivita. Dar toate acestea nu m-au facut deloc mai cumpatata la cumparaturi. Dupa cum se vede raionul cu produse reduse din Sephora mi-a cam venit de hac... si mi- a golit buzunarul... dar sunt incantata de masca de argila, restul nu le- am incercat.  Restul de cumparaturi sunt faculte de mai bine de o luna, dar cum n-am apucat sa le fac postare cu cumparaturile lunii iunie, uite-le pe aici. Samponul uscat Batiste pentru brunete e la a doua cumparare, desi am mai spus ca prefer sa ma spal mai des pe cam decat sa folosesc sampon uscat,  uite ca tot nu ma las fara... sunt momente cand mai vreau sa fur cateva ore si sa ma spal pe cap seara, asa ca il folosesc...
          Srvetele demachiante, scrub cu zahar pentru corp, acetona pentu lacuri cu sclipici sau texturate, masca de argila si am primit o mostra de parfum Karl Lagerfeld.


    Corector/ iluminator Maybellline, fond de ten Rimmel Lasting foundation, am recumparat-o,  sampon uscat Batiste, gel de ras Gillette, tus de ochi tip gel de la Rimmel, care imi place tare ca reszista bine si e foarte negru.    Majoritatea produselor sunt recumparate desi din cele care imi plac, mai putin corectorul Maybelline, care e mai mult iluminator decat corector, dar m-am asteptam, cam asa sunt toate produsele de genul acesta, tip carioca. Toate cele de la Sephora sunt noutati,  tot ce am incercat de la ei e un cc cream la care trebuie sa ii fac review cat de curand ca e cu asa si asa.
        Voi ati incercat ceva din aceste produse?

                    Xx, Cosmi a

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu