joi, 31 octombrie 2013

The vampire diaries acum si la noi

    Am facut acest gen de postare şi atunci când am aflat că la ProCinema se difuzează Pretty Little Liares. Deşi nu au dat numai un sezon..dezamăgire!..oricum ambele seriale au un real succes în SUA şi chiar dacă sunt adresat mai mult publicului adolescent..mie mi-au plăcut foarte tare!
        The vampire diaries trandus la noi simplu şi frumos Jurnalele vampirilor va fi dat tot pe ProCinema din 1 noiembrie, la ora 00.00. Din păcate consider ora nepotrivită... ora 22 sau cel mult 23 ar fi fost mult mai potrivită, şi in condiţiile acestea nu cred ca va avea ratingul scontat... Sau poate nu doresc ei reting...încep prin al da la tv şi apoi să te adulmece sa te abonezi la voyo.

Această magine nu îmi aparţine

        Oricum deşi eu am ajuns cu el pâna la sezonul 5 aş dori să îl revăd.. Mi-au plăcut mult primele două sezoane deorece erau descrierile diferitelor epoci în care vampiri au trăit... Plus că fiind un film adresat adolescenţilor nu e aşa de sângeros sau cu aşa de multe tente sexuale ca True Blood de pe HBO.

Această imagine nu îmi aparţine.
  Dacă doriţi un film mai matur, urmărit şi de Obama, despre lupta împotriva terorismului, nominalizat cu multe premi Emmy, va spun că tot din  noiembrie Protv va difuza Homeland....Şi acela merită văzut....dar nu mai fac un post special pentru asta....
                                                                                   xx Cosmina

Un comentariu: