marți, 8 octombrie 2013

Şampon Clear Soft and Smooth

   De tare mult nu am mai făcut un review, şi s-au adunat câteva.. dar încep cu un şampon... Cum se face cum nu revin mereu la marca Clear... asta pentru că nu m-a dezaăgit niciodată... Asemeni lui Head and Sholders fiind o gamă de şampoane anti-mătreaţă, dacă am avut mătreaţă mi-a îndepărtat-o iar dacă nu am avut nu mi-a cauzat-o... Au fost multe şampoane, unele chiar anti-mătreaţă care mi-au provocat mâncărimi, mătreaţă...sau pur şi simplu mi-au uns sau uscat prea tare părul....  Această gamă însă nu a cauzat nimic nefericit... Nu pot spune că am găsit un şampon care să mă uimească..aşa gen Holy Grail...dar nici nu mă plâng.

      Pe acesta l-am ales, după cum v-am scris şi în postarea cu Produsele cumpărate în septembrie, deoarece am observat că părul meu a devenit mai uscat... Deşi foloseam mască de păr... nu vârfurile uscate erau partea de problemă, cât părul de pe cap...pe care nu pun mască sau balsam că altfel se unge (aplic masca sau balsamul doar de la  nivelul urechii în jos, ceea ce făcea ca părul mai sus de nivelul urechii să arate ca o măturică!)
   Pe el scrie For Dry hair and scalp.... Păi ..eu nu ştiu dacă aveam şi scalpul uscat... Şi tare mi-a fost frică că îmi va unge părul... Deobicei îmi spăl părul tot a doua sau maxim a treia zi... (dar ziua a treia e mai urâtă)..
Mi-am luat inima în dinţi şi l-am luat aşa... Spre surprinderea mea părul chiar a devenit mai moale (deşi părul meu în starea lui cea bună e moale şi mătăsos)... şi partea care era mai uscată..pe care nu puteam aplica mască, acum e mult mai bine... Peste toate acestea nu mi-a uns părul deloc...uffff ce bine!... îl spăl la acelaşi interval...
    Partea interesantă vine de la colegul de apartment....care la folosit , şi părul lui creţ.. şi aspru a devenit foarte, foarte moale şi mătăsos... Nu am mai văzut un şampon care să aibă aşa rezultat... Lui îi e tot una.. dar mie chiar mi se pare o mare diferenţă, în bine!
    Pentru mine singura parte mai neplăcută...dar nu foarte e că îmi lasă părul cam pleoştit, adică nu am nici un volum.... nu că şamponele de volum chiar ar face vre-o diferenţă. dar asta chiar îl ploşteşte... Acum un pic de tapat nu strică...numai să am timp şi chef dimineaţa. Am avut şi varta pentru volum tot de la Clear şi nu ţin minte să fi fost ceva volum Wowww... poate o mai încerc o dată...
   Dacă vă întrebaţi ce înseamnă Nutrium 10, din ce am aflat sunt 10 nutrienţi benefici pentru păr, adică uleiuri şi vitamine care ajută la hrănirea şi menţinerea unui păr frumos... şi pentru că toate şamponele Clear au acum acest complex, cred că o perioadă am să rămân la această marcă.... Chiar îmi place.
   În concluzie (pe scurt)  Mie mi-au plăcut mai mute tipuri de şampoae Clear. Pe acesta îl recomand persoanelor cu păr uscat şi/sau aspru.. Se găseşte peste tot, are un preţ ok.... Eu cred că merită.
   Voi ce şampon folosiţi acum? Care ar fi recmandare voastră?... Aştept orice fel de sugestie...

6 comentarii:

  1. Eu am incercat Clear exact la aparitie,cand peste tot auzeai de el. Nu mi-a placut, mi-a provocat matreata si mancarimi, dar poate intre timp au schimbat formula. Oricum, ma gandesc sa ii mai dau o sansa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De mai putin de un an au formula asta noua cu Nutrium 10, dar de precautie poti incerca cel pentru scalp sensibil

      Ștergere
  2. mie mi-a placut Clear, si am incercat trei variante pana acum :)

    http://frombeautywithlove.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu cred ca tot trei variante am incercat: cel pentru volum, pentru scalp sensibil si acesta.. toate au fost Ok.

      Ștergere
  3. Buna! As vrea sa-ti trimit o propunere. Ma poti ajuta cu adresa ta de mail? Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna Andra, mailul meu este cosminamalita@yahoo.com.

    RăspundețiȘtergere