joi, 3 octombrie 2013

Produse care nu se mai termina

        Voi aveţi produse pe care aţi dori să le terminaţi..şi numai nu se poate???? Parca sunt fără sfârşit.. Lucru bun dacă ar fi produse Holy Grail... dar dacă nu... Pare că mai au un pic....şi vrei să scapi de ele...nu le-ai arunca cu produs..că e risipă..şi e criză..... Nu spun că sunt produse proaste. sau că nu îşi fac treaba...nici măcar nu ar elibera cine ştie ce loc la standul meu de machiaje... doar că le am demult..şi ar fi gata să se termine... Majoritatea le am cam de 4 ani...

Începem pe coloana de la stanga..
- fard de obraz  Elf, gama Essential, e mult prea deschis pentru obraz aşa că îl folosesc pe post de fard de ochi
- fard de ochi de la Yves Rocher, culoarea e frumoasă, dar e foarte puţin pigmentat...
- fard cremă Elf, o nuanţă maronie, dar am combinat-o cu un creion retactabil care s-a rupt, tot maro, pe care l-am topit înauntru şi am amestecat. Culoare e frumoasă, destul de discretă, am folosit-o ca bază.
Coloana din dreapta
- perlele Avon.... cine a terminat o cutie de perluţe să ridice mâna sus.. (dacă te afli printre fericiţi câştigători ai parte de felicitarile mele) Bineînţeles că şi aici am combinat ceva...perluţele bronzante cu cele iluminatoare...a căror cutie s-a spart... Unde mai pui că am spart cu degetele (voit adică!) perluţele bronzante..să fac aşa un fel de pudră mai groasă..că eram nervoasă pe ele că rămâneau mereu prinse în pensulă... Acum trebuie să le folosesc cu mare atenţie. Le-am folosit şi ca bronzer şi ca fard de pleoape...doar să se termine..
- bronzerul din Duo Blush and Bronzer de la ELF (StLucia). Acesta chiar e un produs care îmi place, l-am şi recumpărat de cum s-a terminat blushul...dar nu vreau să mă ating de el până nu îl dau gata pe acesta.. Dar pentru că e pigmentat trebuie foarte puţin şi se consumă greu... L-am folosit şi ca fard de pleoapă...
   Am folosit zile întregi aceste produse..negljând alte zeci..dar nimic.... Ziua când voi reuşi să le termin va fi una foarte senină... Ele rămân pe măsuţa mea de machiaj, în loc vizibil... acum am mai alternat cu alte produse..dar zilnic folosesc măcar unul sau două din aceste produse.
    Voi aveţi astfel de produse? Care?
                                                                O toamnă frumoasă!!
                                                                 xx, Cosmina

Un comentariu:

  1. Eu visez la clipa cand voi termina un fard, sau un eyeliner. Blush-uri si pudre nu folosesc, deci aici e lupta mea mare.

    RăspundețiȘtergere