miercuri, 2 octombrie 2013

Paleta toamnei

    Pentru că la capitolul palete de farduri stau cel mai bine, după cum aţi putut vede în poastarea cu Inventarul meu de cosmetice, m-am gândit ca în fiecare sezon să vă prezint una sau două palete de farduri care mi se par cele mai potrivite. Nu am să includ în niciun sezon paletele Naked deoarece pe de o parte sunt aşa de neutre că merg în orice sezon şi pe de altă parte, să fim sincere, sunt un moft destul de scump... (sunt multe alte palete şi firme cu produse de calitate la preţuri mult mai mici pe care am să încerc astfel să le scot în evidenţă, că doar trăim în România...adică la buget redus!).

   Paleta care mi-a şi dat ideea pentru acestă postare este cea de la Sleek , Dark Mattes. Este o paletă cu farduri mate (toate). Am luat-o să o folosesc şi am realizat că se potrivea foarte bine cu vremea de afară, care era rece, ploioasă, cerul întunecat, dar încă cu copaci verzi.... Are tonuri închise de albastru, verde, violet, marouri dar şi culori de blenduit mai  deschise. Aceasta era paleta care mi s-a părut cea mai potrivită toamnei... Şi m-aş fi oprit aici dacă nu apăru întrbarea - Şi pentru o zi frumoasă, senină cu copaci ruginii ? 

  Pentru o zi frumoasă am ales tot o paletă de la Sleek, aceasta e Sunset... are tonuri e roşcat, auriu, roşu, majoritatea satinate. Are şi un  albastru ca cerul senin dar şi un negru..dacă vrei mai mult dramatism.
  Împreună cele două cred că sunt foarte potrivite paletei de culori a toamnei...
  Precizez că paletele Sleek costă în jur de 44 lei (dacă nu le găsiţi la ceva ofertă) şi sunt mai multe magazine online de unde se pot cumpăra.  Fardurile sunt foarte pigmentate, uşor cremoase, nu sunt prăfuite, ţin mult pe pleoapă. Mi se par de o calitate foarte bună şi preţul e unul accesibil.. Bineînţeles că sunt multe variate de palete, nu doar acestea.... acestea sunt alegerea mea ideală pentru toamnă...
   Cu alte variante de palete scoase din seltar, ne mai întâlnim la iarnă!
    Cum vi se pare acest gen de postare? Vi se pare interesant ?
                                                                                                      xx, Cosmina

2 comentarii:

  1. Verdele de la prima paleta arata demential! Cred ca asa at trebui sa fac si eu, sa le folosesc pe rand, poate termin ceva :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar ma gandeam ca nu am folosit verdele ala niciodata.. desi e frumos... Maine pun pensula pe el!

      Ștergere