joi, 17 octombrie 2013

Cele mai bune produse Rimmel

   Sunt la a treia postare de acest gen. Am făcut postarea cu Cele mai bune produse ELF precum şi cea cu Cele mai bune produse Avon, ca să ajung acum la marca Rimmel London. Spre deosebire de celelalte două, aceasta se găseşte prin anumite Supermarketuri gen Carrefour plus că la preţ nu se deosebeşte aşa de tare, cred că e cea mai accesibilă marcă de cosmetice (nu pun Essence care se găseşte mai rar, doar în anumite magazine). Dintre cele trei tind să spun că pe ansamblu îmi place mai mult această marcă. În acest moment am de la Rimmel aceste produse:

   Fondul de ten Wake me up, sunt la a doua sticlă, îl folosesc zilnic, e ideal pentru tenul normal sau uscat, lasă piele satinată dar nu grasă, rezistă bine. Am să îl recumpăr deoarece sunt foarte mulţumită de el.
  Anti-cearcănul Weak me up, nu acoperă cearcănele de panda, e bun pentru ilumiarea de sub ochi, are o textură cremoasă, nu se strânge în liniile fine sau riduri...Îmi place dar l-aş adora dacă ar avea o putere de acoperie mai mare. Dacă nu ai cearcăne foarte proeminente, ca şi culoare, e ok.
   Iluminator Weak me up, culoare Radiant Rose, a venit la pachet cu fondul de ten, ca iluminator nu îmi place că e prea roz, dar ca blush discret e foarte bun...asta pentru tenul meu normal cu tendinţă de uscare, acuma în sezonul rece.
  Fond de ten Stay Matte e perfect pentru tenul mixt sau gras, l-am folosit pe caniculă si a rezistat foarte bine, cu pudră deasupra..că nu m-am riscat altfel să ies pe 40 grade. E o nuanţă mai închisă..să par şi eu mai bronzată....La vară revin la el
  Pudra Stay Matte, sunt la a doua sau la a treia... Asta spune tot, nu?... Am folosit-o şi vara ca să nu transpir, dar şi aşa ca să îmi menţin machiajul toată ziua... pot aplica şi mai mult şi nu se vede.. şi nici nu se simte pe faţă (o aplic cu pensula stufoasă de pudră).
  Mascara Extra WOW lash, abia acum am deschis-o de o săptămână şi ceva. îmi place, nu e foarte dramatică dar lungeşte şi îndeseşte. E numai bună pentru machiajul de z cu zi...dar nu aşa discretă să nu se cunoască nimic....
  Mascara ScandalEyes, i-am făcut review aici, dacă vrei dramatism aceasta e mai bună..dar trebuie să aştepţi câteva săptămâni de la deschidere să se mai usuce....şi să fi atentă că pensula e gigantică.
  Tuşul de ochi Glam Eyes, recunosc că l-am testat o singură dată,  are o pensulă subţire care îţi permite să creezi lini foarte subţiri. A stat toată ziua la locul lui. Nu am nimic rău de zis...deci e ok.
   Am un singur Blush (fard de obraz) de la ei, nuanţa Coral dar cred că îl am de mai bine de 3-4 ani şi chiar l-am folosit des, mai ales vara...şi tot nu l-am terminat... E spornic deoarece e pigmenat şi nu se împrăştie deloc când pui pensula în el. Păcat că nu am numai unul....
  Un alt lucru care mi-a plăcut tare de la ei..dar am terminat-o în vară a fost varianta lor de BB cream, review aici, are o acoperire mare si un spf de 25... Am să o recumpăr curând..pentru zilele când nu vreau fond de ten...

          Cam acestea sunt produsele pe care le-am încercat şi mi-au plăcut... unele sunt produse pe care vreau să le am mereu... gen fondul de ten (în funcţie de sezon), BB cream-ul, pudra, blushul.. toate excelente şi la preşuri rezonabile..20- 30 lei  (sper să nu mă înşel tare).
   Produse pe care vreau să le încerc de la ei despre care am auzit şi citit numai review-uri pozitive sunt:
- creioanele de ochi ScandalEyes
- Rujurile din gama Kate ( şi cele negre şi cele roşi, cred că cele roşi sunt mate), dar în general rujurile lor au review-uri bune dar cele Kate numai review-uri excelente.
 - glosurile tip ruj lichid Apocalips (la noi nu au apărut încă)
Acuma în UK au apărut ceva creioane de buze jumbo şi cred că şi creioane de oachi jumbo... încă nu sunt aşa multe review-uri.
   Dacă nu v-aţi dat seama ceea ce Nu recomand sunt fardurile de pleoape, deşi am auzit că cele single în ambalaj dreptunghiular ar fi reformulate şi sunt mai bune....eu am avut quad-uri care au fost dezamăgitoare ..şi am un single care e aşa şi aşa...
   În concluzie: Îmi place firma aceasta, preţuri bune,o poţi cumpăra fără comandă...poate ai noroc şi de ceva mostre în magazin, ca să nu mai zic că sunt chiar foarte încântată de produse....LOVE.
Voi aşi încercat ceva de la Rimmel? V-a plăcut?
                                                                     xx, Cosmina

2 comentarii:

  1. eu am rimelul ScandalEyes, pe care l-am lasat si eu la uscat, initial nu mi-a placut si acum astept sa se mai intareasca :D. Da, si oje bune si ieftine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O da....am uitat e oje!!! ..Am una Pro.( nu mai ştiu cum).. o nuanta de Coral şi îmi place tare mult... e frumoasă si rezista bine!

      Ștergere