vineri, 1 martie 2013

Tendinţele în machiaj pentru primăvară-vară 2013

  Pentru că azi e mprima zi de primăvară, cel puţin în calendar hai să vedem ce tendinţe se propun pentru noul sezon când vine vorba de machiaj.    
          Nu mă dau eu în vânt după tendinţe dar mereu sunt atentă la ce se propune pentru a nu ajunge într-o rutină şi plus că mereu găsesc lucruri care oricum îmi plac şi pe care oricum le practic.
   Probabil nimic surprinzător la capitolul "ten strălucitor" sau perfect... este şi va fi mereu la modă un ten de bebeluş, fin, catifelat, fără nici o urmă de soare, o piele sănătoasă, de porţelan şi radiantă. Fondul de ten, corectorul, anticearcănul, iluminatorul şi blushul (fardul de obraz) discret care pare extrem de naturale.

la Ralph Lauren
la Dolce and Gabbana, nu se vede că s-au folosit trei nuanţe de blush, efectul este subtil.
    "Gene de păpuşă", indiferent că ajungi la gene false sau găseşti rimelul ideal...nu uita de genele de jos pentru a avea o privire de invidiat. (unele mi se pare exagerate, aşa ca pentru prezentări dar fiecare le aplică în funcţie de stilul propriu)
la Gaultier
la Moschino
  După cum se observă din imaginea de la Moschino, o altă tendinţă o reprezintă rujul roşu, indiferent de tonalitatea acestuia, de la roşu aprins, la tonalităţi de orange sau până la nuanţe foarte închise de vişiniu, această tendinţă vine să aducă o altenativă clasicelor buze nude (care au continuat să fie extrem de populare).
la Burberry

La capitonul ochi sunt două tendinţe una de aplicare, să-i zic aşa şi una de culoare.
   Revenirea creionului de ochi, în linii bine trasate sau din contră "smudge" , şterse, afumate
la Chanel

Lanvin
 Culorile pentru ochi au fost extrem de estivale, adică toate nuanţele de albastru şi verde, cu diferite combinaţii de aqua, turqoise...
Kenzo

Stela McCartney


DIOR
O ultimă tendinţă majoră, care a început de câteva sezoane este cea a Sprâncenelor groase, dar bine conturate în acelaşi timp, cu formă precisă, unele mi se par din nou exagerate, oricum de foarte multă vreme  cele subţiri nu mai sunt la modă (se poate observa în mai toate pozele de mai sus)
la Marc Jacobs
Versace
Am observat că nu s-a continuat trendul cu pielea arsă de soare, brozerul nu mai este în prim plan în acest sezon, s-a mers pe un ten de porţelan, conturul este folosit foarte discret sau chiar deloc. Per ansablu machiajele par uşor de realizat, lăsând impresia de simplu şi fără efort.
    Vouă care vă plac? Vreţi să încercaţi ceva din aceste tendinţe? Eu voi rămâne la ascunderea defectelor pielii (cearcăne, pete..etc), gene cu mult rimel şi creionarea ochilor ca principale elemente... poate devin mai îndrăzneaţă şi voi folosi o culoare de ruj mai puternică...poate...



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu