marți, 12 aprilie 2016

Produsle terminate in martie si inceput de aprilie

     Nu am mai asteptat finaul lunii aprilie pentur aceasta postare deoarece intr-o saptamana trebuie sa ne mutam si trebuie sa arunc gunoaiele .... La incept am vrut sa va arat doar cele din martie dar am mai aparut cateva chiar in primele zile din aprilie. Pentru ca mutarea e aproape m-am hotarat ca e vremea sa mai renunt la cateva produse pe care le am de ceva ani, cam 4-5, as zice, gen paleta de afrduri de la Too Faced sau blushul Nyx.  Mai sunt produse care nu sunt vechi dar chiar nu imi plac cum ar fi corectorul Alverde sau mascara tot de la Alverde, le-am facut review si chiar nu are sens sa le mai tin. Iluminatorul de la Sleek mai are putin in el dar nu mai vine cu mine. Am terminat ceva produse de buze: ruj, gloss, balsam, toate destul de vechi.


In aprilie in a doua zi m-a surprins fondul de ten ca mi s-a terminat, chiar nu ma asteptam, parca nu de mult l-am luat. Sunt in dubii daca sa renunt sau nu la duo-ul blush si bronzer de la Elf, e adevarat ca e vechi si am trecut de jumatate dar inca mai pot folosi din produs mai bine de 3 luni plus ca inca imi plac tare, cred ca il mai pastrez desk faptul ca I hit pan e foarte satisfacator.


   Nu am trecut toate numele produselor dar daca aveti intrebari despre vre-unul din produse raspund cu placere, chiar daca nu foarte prompt.
                                                                Xx, Cosmina


Un comentariu:

  1. Cum ti se pare fondul de ten pentru un ten mixt,cu ceva probleme, cum ar fi semnele de la acnee?

    RăspundețiȘtergere